blogwcześniejsze posty

#kuchniazpazurem odcinek 4 - wywiad z Pauliną Sobczak - wolontariuszką Kociego Pazura oraz przepis na kocie ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką z winogron #kuchniazpazurem odcinek 4 - wywiad z Pauliną Sobczak - wolontariuszką Kociego Pazura oraz przepis na kocie ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką z winogron
makaroniki cytrynowe makaroniki cytrynowe
  • makaroniki cytrynowe

  • Za oknem szaro, ale w mojej kuchni żółto, słonecznie i cytrynowo! <3 Moooocno cytrynowe makaroniki to ciasteczka, które na prawdę potrafią poprawić humor :) Nim jednak przejdę do przepisu właści[...]
czekoladowe ciasto z guinnessem, kajmakiem i polewą mirror glaze czekoladowe ciasto z guinnessem, kajmakiem i polewą mirror glaze
Jak patelnia tytanowa Woll sprawdziła się w mojej kuchni? Jak patelnia tytanowa Woll sprawdziła się w mojej kuchni?
fajita czyli kurczak w papryce i limonce fajita czyli kurczak w papryce i limonce
wieprzowina w pieczarkach wieprzowina w pieczarkach
  • wieprzowina w pieczarkach

  • Jeśli znudził się Wam klasyczny schabowy i macie ochotę na wieprzowinę w nieco innym wydaniu, ale wciąż chcecie by obiad był prosty w przygotowaniu, a składniki dostępne od ręki, to ten przepis spełni[...]
kurczak po chińsku z imbirem, czosnkiem i groszkiem cukrowym kurczak po chińsku z imbirem, czosnkiem i groszkiem cukrowym
sok z granata, malin i pomarańczy sok z granata, malin i pomarańczy
tiramessu czyli eton mess o smaku tiramisu tiramessu czyli eton mess o smaku tiramisu
kremowy deser fistaszkowy z bananem i awokado kremowy deser fistaszkowy z bananem i awokado
#kuchniazpazurem odcinek 3, w którym odpowiadam na pytanie jak na maksa zakocić kuchnię i zdradzam jak zrobić cake pops w kształcie kotków #kuchniazpazurem odcinek 3, w którym odpowiadam na pytanie jak na maksa zakocić kuchnię i zdradzam jak zrobić cake pops w kształcie kotków
łosoś w pikantnej glazurze miodowo-musztarowej łosoś w pikantnej glazurze miodowo-musztarowej
kuchenny niezbędnik - co jest potrzebne, a z czego śmiało można zrezygnować? kuchenny niezbędnik - co jest potrzebne, a z czego śmiało można zrezygnować?
tortellini z czosnkowo-pistacjowym pesto tortellini z czosnkowo-pistacjowym pesto
#kuchniazpazurem odcinek 2 - o tym dlaczego lepiej mieć kota niż nie, po co fundacje każą podpisywać umowę adopcyjną oraz jaki jest przepis na kocie marshmallow #kuchniazpazurem odcinek 2 - o tym dlaczego lepiej mieć kota niż nie, po co fundacje każą podpisywać umowę adopcyjną oraz jaki jest przepis na kocie marshmallow