blogwcześniejsze posty
-
-
Do świąt jeszcze sporo czasu, ale postanowiłam uszczęśliwić mojego mężczyznę i zrobić dla niego jedno z jego ulubionych ciast - keks. Co prawda w moim wykonaniu jadł go po raz pierwszy i ostatecznie s[...]
-
-
Organizm płata mi figle - w tygodniu najchętniej spałabym do południa, a przyszła sobota - nie śpię od szóstej rano. No i nosi mnie. Tak bardzo mnie nosi, że już zdążyłam obiad ugotować, a nawet go zj[...]
-
-
Od paru miesięcy w mojej kuchennej szafce stał litrowy słoik z masłem migdałowym oraz półtoralitrowy baniaczek z klonowym syropem. Oba nabytki przybyły do mnie prosto z Kanady. Tam są bardzo popularne[...]
-
-
Witam Was na moim świeżutkim i jeszcze pachnącym nowością blogu kulinarnym :) Na wstępie przyznam się bez bicia - dopiero uczę się gotować. Dlatego tak bardzo cieszy mnie każdy kulinarny sukces i obie[...]